Tartelier

Paine | tarte | patiserie artizanala  | prânz | BIO

Meniul saptamanii

Luni-vineri 9.00-19.00  

Sambata 9.00-13.00

27 noiembrie - 2 decembrie

Luni | paine de secara, baghete, uriasa

Marti | campagne , paine cu  malai si paine cu seminte de in

Miercuri | paine de campagne, paine cu burduf si paine integrala cu seminte

Joi | inchis

Vineri | inchis

Sambata | inchis

 

In fiecare zi croissante | financieri | negrese cu inima de caramel | biscuiti cu ovaz si merisor | pufi cu telemea si patrunjel | 

 

Quiche-urile alterneaza in functie de sezon si disponibilitate intre: quiche cu somon si praz | quiche cu spanac si urda | quiche mediteranean | quiche Lorraine | quiche cu 3 branze | quiche cu branza de capra si rosii uscate | quiche cu ciuperci | quiche cu sparanghel

 

Tartele frangipane si cu nuci deschid saptamana, tartele cu crema de vanilie, cele cu ciocolata alba si neagra sau cele cu lamaie, mere, dovleac sau cafea li se adauga spre finalul saptamanii.

 

Cafeaua saptamanii: Etiopia Dimtu de la White Label, Amsterdam.  Saptamana asta avem 25% reducere la toata cafeaua boabe pentru acasa, facem loc pentru noul transport.

Sarbatori 2017

Program special:  inchis 30 noiembrie , 1 decembrie, 25 si 26 decembrie, 1-7 ianuarie

Blogăreală

Contact

Str Vasile Alecsandri nr 3, tel 0727-382-783, tartelier@gmail.com

Luni-vineri 9.00-19.00

Sambata 9.00-13.00

Program special:  inchis 30 noiembrie , 1 si 2 decembrie, 25 si 26 decembrie, 1-7 ianuarie

Copyright © 2017     |     ANPC      |     Cookies